2008-08-29
 00:02:57

haha

blev ett litet inlägg till.. haha!
här sitter jag nu hos carro.. ingen återvändo, hahaha!
jag är sjukt nervös! fjärilar o grejer,, haha! flyget är nog det som oroar mig, va länge sen jag flög nu! går alltid runt o är helt pirrig innan, men värst är det när man sitter där på arlanda och bara vääntar... fysjutton! men nu gäller det! ska bli så sjukt skönt att bara komma booort från allt och bara slappna av! (? )
för övrigt.. hmm.. Brorsan fyllde år idag så var och grattade honom, åt tårta och mums,, men så får man ju nästan dåligt samvete, hahaha! 

men imorgon smäller det på riktigt!

Bye bye ugly guy!
2008-08-28
 15:50:57

imorgon

imorgon åker Jag och Carro till Cypern, Ayia Napa! wohooo, ledigt!
ska bli helt underbart, hur det än är så är jag glad så länge det är sol, haha! men ska bli sjukt skönt och roooligt!
åker till Carro ikväll efter brorsans födelsedags firande.. så håller på och packar,, tror jag får med mig allt? uuusch, blir nervös när jag packar. hahaha,, men men kommer bli så sjukt roooligt!
s

vart rutten på att skriva senaste veckan, har varit mycket a tt göra bara, haha! nu skaj ag äta nåt, det här blir nog sista inlägget på en vecka eller så, lägger upp bilder när jag kommer tillbaka! =D

Kräm

/ malle
2008-08-24
 16:24:49

"vit helg"

min plan va att ha en vit helg nu innan ayia napa,, för att inte gå upp dom 4 kg jag faktiskt gick ner med dieten, men dte gick ju som det gick...
på fredagen jobbade jag stängning o hade bara planerat att åka hem och sova,, men på jobbet frågar lise om man ska hänga med till snaps, hur kan man säga nej till det? så bleev en sista sekunden grej o fixade ihop allt, så drog med Lise, Hanna och  Emelie till snaps och det blev inte ens en lugn kväll.. fyfan men dte va roligt, jag och lise köpte ne varsin FETTOkorv på medis o jag brännde gommen och fick värsta blåsan,, sussade med lise hos hanna..
på lördagen blev det stress stress, drog hem o fixade mig o drog sen in till handen för att fixa Jessicas present, o sen direkt till årsta havsbad där det skulel spelas paintball, och fyfan va kul det va!! sjukt roloigt, 2 timmar som bara flög förbi, 12 pers som spelade, Jessicas släkt o vänner, haha, va riktigt kul! Sen var det middag och allt möjligt på lidingö med paintballgänget omer av jessicas nära o kära o det va helhärligt, jätterolig stämning, va jätteroligt att man fick avra med på allt det igår! hoppas jessica hade ett lyckad födelsedags firande!
sen drog vi ut, först till Sense  och mäötte upp en massa människor, bla Hanna, Lise & Ida.. Slutade upp med att jag & carro drog vidare med Lise och hanna till Snaps och hängde där,, sen kom ida ett tag men drog nästan direkt.
stog utanför medis grillen i typ ett år med mycket drama, haha, sen blev det en sk efterfest som va helt misslyckad och var oerhört lökig, drog ungefär direkt, så gick väl o la sig vid 7 och hamnade även denan gång på soffan med Lise hos Hanna.. haha
idag blev det Vega baren med Lise.. och jag känner bara hur jag har gått upp alla mina 4 kg efter den här helgen, fyfan!  vågar inte ställa mig på vågen. haha, jaja, på fredag åker vii!


kräm kräm
2008-08-21
 20:57:24

dag 4, svimfärdig

nu ör det snart ööööver, jag är så lycklig! jag känner faktiskt att jag har gått ner i vikt, vägde mig när jag kom hem ifrån jobbet idag och hade gått ner 3 kg, det är helt otroligt! hur som, hela resultatet ska va klart imorgon bitti,  ihihihih. nu har jag ätit allt så det är slut, inga mer snuskböner o injgen mer äcklig grape. usch! idag har jag hållt på o svimma flera gånger, imrogon blir det MAT! nu är det bara att somna så man kan kolla hur det ser ut imrogon, haha!

jobabr 16 - 22.15 imorgon, wiii, imorgon är det bara en vecka kvar itlls vi åker, så snart är det dags att börja packa, hihi..
vissa saker som känns lite konstigt men så kan det väl gå antar jag..

/malle
2008-08-20
 21:38:57

dag 3, mer än halvvägs

Tjopp!
nu är jag mer  än halvvägs och har bara imorgon kvar, är så oerhört hungrig och sugen på allt möjligt, men det är bara att hålla i sig själv, hade inga krafter kvar idag på jobbet och höll nästan på att svimma, men efter 2 koppar kaffe gick det hela bra, kycklingen va oerhört god idag, kändes som rena lyxen..
och tro det eller ej, jag har faktiskt gått ner 2.3 kg redan imorse. helt sjukt!
 imorgon blir det jobbigt eftersom jag börjar 06.30, vilket betyder att jag ska sitta med alla människor på frukosten,, och äta en halv grape istället för det vanliga, hahaha va fjantig jag kommer se ut, men men.. slutar halv 2 så kommer nog äta min lunch hemma, pallar inte ta med mig 2 kokta ägg o bönor o sitta o äta, det blir nästan pinsamt :P men men!

på lördag blir det alltså paintball med jessica o hennes gäng, sjukt roligt! har aldrig testat på det men har velat aslänge,, men det kommer nog bli askul! 

på fredag är det bara en vecka kvar tilsl vi åker till Ayia napa! yes!

/malle 
2008-08-19
 23:20:27

dag 2, hunger

Tjenna vänner!
fyfan va hungrig jag ääär! helt sjukt, på jobbet idag har jag velat äta allt! men jag har låtit bli, är stolt över mig själv, har klarat halva tiden, 2 dagar, haha!


imorse blev det dendär grapen som gick ner rätt bra, med en kopp te.. funkade bra men blev så sjukligt hungrig.. vid 12 var det dags för lunchen, och den var verkligen vidrigare än allt annat tillsammans.. kokt blomkål, kokt zuccini & kokta hericots verts, muuums.. höll på att spy ordentligt efter, haha. men idag var det lyx och man fick lite äppelmos till efterrätt.. det va oerhört gott ;)
blev dags för middag på jobbet som bestod av en lammkotlett, grön sallad och ett glas tomatjuice, fyfan, va så äckligt, eller det lilal lammet man fick käka va supergott men tomatjuicen smakade pizza- tomatsås, USCH!
imorgon ska man få kyckling till lunch o äta hur mycket man vill, så jag längtar ordentligt till det.. köpte en grilald kyckling på jobbet som mamma och jag ska dela på, haha, mums!
o så köttfärsbiff till middag, rena lyxen!

förövrigt idag va det jobb som gällde.. 13 - 22.15.. ganska långt pass när man inte har några krafter men det funkade helt ok :) träffade jessica på jobbet vilket va länge sen, så blir massa kul på lördag! =D


sovdags innan min mage dör av hunger, haha!

kräm
2008-08-18
 21:11:53

dag 1, äckel päckel

dag 1 av min diet. har inte varit så farlig som den kunant, men ändå förjävlig.
frukosten smo bestod av en halv grapefrukt o en kopp te var okey, det gick ner, men man vart ju förjävligt hungrig mellan 9 - 12 o bara leva på en halv grape. men det la sig.. lunchen var god, massa sallad o tomat o köttfärsbiff.. o så ett äpple på det, äpplet blev för mycket men det gick ner.. blev iaf inte hungrig igen men tvingade i mig middag,,
men middagen var verkligen VÄRST.. 2 ägg,, det funkade ju, jag gillar ägg så, med lite salt gick dom ner (saknade dock kaviarn) men sen kom domdär jävla bönorna, hericot verts, USCH. bara peta i sig som chips, va så jävla äckligt, men men, det gick! o sen som grädde på toppen en halv grape igen.. jag spyr på dendär jävla grapen, men men! ner gick den.

förövrigt va jag hos syon idag, på komvux. det gick faktiskt bra och hon fick mig att se allt från den ljusa sidan och välja rätt osv. så känsn faktiskt bra :) så i oktober börjar jag med religionkunskap B & Information & layout A tror jag det va.. mjuk start men ska nog gå bra :)


vidare!

kram kram
2008-08-17
 23:09:05

flygvärdinne dieten, imorgon!

så, imorgon skaj g och mor börja köra flygvärdinne dieten, är ju bara 4 dagar man kör så det gäller att köra hårt.

har köpt upp mig på allt man behöver som tillexempel blodgrape och haricots verts, usch fyfan, det är dnästan det roligaste, hela dieten innehåller bara sånt som jag verkligen ogillar, grapefrukt är det fvärsta jag vet, usch. o det kryllar av haricot verts, varje dag, uääääh,men men, det är väl bara att äta och avra glad, viljan är verkligen helt och hållet, är helt bestämd! 4 kg på 4 dagar är sjukt bra, så det ska det vara värt!
så imorgon börjar jag, med frukost kl 09.00 bestående av en halv grapefrukt och kaffe eller te. hur ska man kunna få i sig dendär äckliga grapen utan socker, uuuh. men men detä r bara att svälja och vara glad. sen blir det lunch vid 12 - 1 bestående av en köttfärsbiff, grönsallad och tomat + ett äpple! åh va jag längtar ;) middag blir det väl runt 6 - 7 och  kommer bestå av två hårdkokta ägg, haricots verts och en halv grape, igen. fyfan vilken hemsk dag, tur att jag är ledig iaf. men middagene är ju vekrligen väärst, USCH! mycket vatten ska jag dricka hela dagen också!
 
men det kommer gå skitbra. för övrigt så ska jag träffa syon på komvux imorgon kl 10. ska bli intressant ochc jag hoppas jag får bra hjälp och råd. sen skajag till um 13.00.. frågan är då vad jag ska göra i haninge ca 2 timmar och 30 min som jag har emellan. tänkte gå och sola,, men vad mer. usch.. kanske får boka om tiden på um.. har lite beslutsångest.  det är mitt i när jag ska äta lunch också.. ta en shopping runda i haninge kanske,, men det tar ju inte heller 2 timmar.. 

jaja vi får se hur jag känner imorgon.. 

kräm kräm

malle 
2008-08-13
 23:03:47

räknar dagar.

hahaha ja, jag räknar nästan dagarna tills vi ska åka. . på fredag är det 2 veckor, woho!

Idag har jag varit ledig och fått en hel del ( ? ) gjort.diskat ett helt berg! städat en del, hjälpt min lillebror, lämnat in min kamera på laddning, bokat tid hos UM & bytt mascaran som gick sönder efter 3e användningen. När jag bytte mascaran i skärholmen träffade jag även på Carro som jag inte sett på ett tag nu, som tur va hade hon precis rast så vi gick och köpte en dricka och satte oss ute i solen, härligt det.  kollade runt lite i skärholmen o drog sen till andra carro (tejpen för att inte röra ihop det) vi kolalde lite på tv och sen drog vi iväg och tränade (wow, 10 poäng där) kändes skit bra och vi ska köra nästa onsdag igen, yey!

så får vi se, ska hinan emd några springrundor också hadej ag tänkte, fredag, sön, & mån hade jag tänkt, får ävl se lite hur det blir. . måste kämpa hårt nu innan Ayia napa, hahaha.
Blev en galia melon till middag idag (för ovanlighetens skull, haha) mums mums.
sen hämtade jag brorsorna i stan eftersom dom hade varit på skansen och sett backyard & takida o så drog vi hem.har varit en bra dag, ahr fått mycket gjort! känns finfint. och som om jag börjar komam igång ordentligt med allt. haha!

imorgon börjar jag halv 7 så är väl bäst att bädda ner sig nu.


/malle
2008-08-12
 23:09:23

Ayia Napa 29/8

Heeeey friends!
idag är jag på underbart humör!
Carro bokade våran resa till Ayia napa idag, så 29/8 bär det av. ska bli såååå underbart att komma här ifrån, bli brun, bada och allt där till, parta på! fyfan va härligt det ska bli!! så dessa tvåv veckor fram till det har jag något att leva på och se fram emooooooooot! Carro vi kommer ha det underbart!


så idag ska jag ha me en lite annorlunda låt här. Carro har sjungit på en ¨låt heela helgen, som nu fastnade i min skalle. så jag ahr gått runc och sjungit på den hela dagen, (stackars mina jobbisar som fått stå ut med det) hade ingen aning om va det va för låt utan kunde bara "I don't know what planet  you're on, but i want to be on it with you" ungefär, hahahaahha. stackarna.

/malle

2008-08-11
 23:40:58

hej hej hemskt mycket hej

idaag har varit en slapp slapp dag, legat och kolalt en amssa filmer och soviti, haha, ibland behöver man sånt.

MEN däremot avslutade jag dagen med att dra ut på min joggingrunda, va ju ett tag sen sist, men det gick bra. är ju fortf rätt förkyld (den har suttit kvar sen hultsfred) men det funkade, klarade hela rundan ävene om det tog lite längre tid än vanligt.. men men, har slagit vad med mig själv att jag ska gå neri vikt tills jag och carro åker, så så ska det bli!
dessutom skrev jag även till en studievägledare idag och ska boka tid hos henne som jag har lovat mamma, så nu blir det väl plugga komvux på allvar. haha nvi får väl se.

imorgon jobbar jag, 14 - 22.15, det känns tuuungt, men men. behöver verkligen krafter nu,. hoppas jag hittar dom när carro och jag komemr iväg. just nu känner jag mig bara tråkig och grå, som en gammal kärring, irriterar mig verkligen på allt och alla just nu, och det tar så lite för att göra mig just irriterad elelr arg. ber verkligen om ursäkt till alla nära och kära, eftersom det är just ni sosm får stå ut med det, jag hoppas på att ladda om helt efter resan med carro.
på fredag får jag lön också, det behövs.

kram kram


/Malle
2008-08-10
 23:37:49

fullrulle

helgen blev allt med blandade känslor.. lite öfr mycket på en och smama gång tror jag..var lite för trött för det, tror jag!
fredagen va mysig till en början med förfest hos carro med en massa folk, carro o jag åt nyttig middag o ahde mys. sen blev det singstar o hela alltet. sen drog vi oss in mot stan odet va bara sjukt jobbigt där inne, FÖR mycket folk helt enkelt. pallar inte med sånt! efter lite donken mat drog vi hem igen och sov.
lördagen va jobb. fyfan . 10 - 19.15 ENBART i kassa. fyfan, fatatr inte hur jag stog ut förut. men men!direkt från carro till jobbet, o direkt från jobbet o hämta emelie o carro i handen för att åka till mig, fixa mig i ordning o äta o sen till ida. det va kul o träffa alla gamla vänner hos ida, va otroligt länge sen med vissa, så det va kul i jul! jag var lite smått trött och på dåligt humör så blev väldigt lugnt, men trotts det körde jag och emelie naken bad (trotts att alal va där, hahahaha) så det va väl kvällens höjdpunkt! hahaha, men dte va trevligt, sen GICK vi ifrån ida till mig, tog fan mer än en timme, fy sjutton, somnade väl på två röda när man kom hem, iaf emelie som hade dregglat i min soffa, haah!
idag blev det pizza o film, mysmys.

sovdags.
'

/malle
2008-08-08
 17:32:58

life on...

ikväll är det partydags. men jag ska nog ta det ganska lugnt. för det är jag ju så bra på!! ;P
jag o carris ska äta middag först, sitter hos henne nu :) mysipys
kommer lite annat folk sen, o då ska vi köra siiingstar, yeeey!

så här har vi absolut bästa singstar låten!


/malle

2008-08-07
 14:09:17

swing life away

kom att tänka på en låt idag, den ska få va med.

2008-08-06
 00:06:00

smurf




tänkt och kollat en del idag. saknar dig nåt otroligt min fluffis. även om jag inte visar det osv för ofta så tänker jag på dig varje dag. våran tid tillsammans kommer alltid sitta spikad i mitt <3 förhoppningsvis ses vi snart.


<3 <3 <3
2008-08-05
 23:19:43

hoppihoppi

jag har blivit så dålig på  att skriva den senaste tiden.. förlåt!

men men. allt går så mycket i vågor just nu, hur som har Jag och Carro bestämt(?) oss för att åka iväg på en sista minuten nu iaf. blir v 35 eller 36, antagligen 36, pratade med bossen idag och ska kolla in det närmre senare i veckan men hon trodde inte att det skulle vara något problem! har tittat en hel del på resor de senaste dagarna och jag är väldigt inne på ayia napa. hoppas vi slutar där! behöver verkligen komma bort och få ett avbrott från vvardagen.
dessutom pratade jag med bossen om vikariatet och hon sa att jag nog inte skulle vara orolig över att få förlängt. kul öfr mig =D

funderar ganska intensivt över att ha en vit vecka. lite tråkigt med tanke på sista dalarö skans och idas fest, men jag kanske ska försöka mig på det där med att parta utan alkohol? haha, lite beslutsångest men tror jag kan behöva det! börjar känna mig lite sliten sådär, haha! vi får se helt enkelt. vart vindarna tar mig!


sista natten ensam hemma, ska bli skönt att päronen kommer hem, börjar känna mig lite ensam i regnet, haha!

/malle
2008-08-04
 00:44:16

tankar

ett personligt inlägg blir dte i dag, bara en varning sådär


va ju ett tag sen jag skrev nu så kan ju börja med att berätta om veckan. har varit min "tunga" vecka. och jag har varit sjukt förkyld. familjen begav sig till Grekland i onsdags vilket innebär att jag haft huset öfr mig själv. I onsdags var jag ledig och tog vara på en del soltimmar, drog sen in till Carre som jag inte träffat på länge, blev en storshopping på systemet inför helgen och sen utgång till snaps där vi träffade emelie och nina. sen kom även Ida & Carro förbi.  och sen även Carros jobbarvän Johan med kompis-.  jag carre & emelie körde sjuka utmaningar hela kvällen och hade super kul, slutade med "efterfest" hos carre och eftersom jag började halv  på torsdagen blev det ävl ca 1 timmes sova för mig. kul i jul.
Torsdagen va jobb och sen hem för en powernap. sen blev det dalarö skans med en del människor . kuljul.

fredagen va coollugn och jag sov hela dagen från att jag kom hem ifrån jobbet. kom väl hem vid halv 3, sov frma till 8 - 9, åt middag och sov igen fram till halv 6 då jag va tvungen att åka till jobbet.
kom hem vid halv 3 igen och då var det dags för att fixa iordning mat och allt inför att några tjejkopisar kom förbi för middag och förande! sen var det strand som gällde och det va sjukt med drag där. tråkigt att jag inte riktigt va på rätt humör men det funkade iaf. kulijul. slutade med nattbad med ida lise & hanna.

Idag har varit en riktigt såndär dålig tänkar dag. jag har varit helnere och kännt mig sjukt stressad på jobbet. och mått heldåligt pga förkylningen..samtidigt sås känner jag mig såhär arg och mår bara allmäntt dåligt. illamående och allmänt bara dåligt. kännt mig så sjukt trött, hea veckan känns som om jag gått runt som en jävla zombie, o hur mycket jag än sovit så har jag fortf varit trött. det känns som om jag håller på att gå tillbaka till allt det där  dåliga. men det jobbigaste är dessa förbanande panikångestattacker, eller ångest över huvudtaget, som den senaste tiden börjat komma tillbaka.... jag trodde att jag lämnat allt det där bakom mig, och att jag gjorde rätt när jag slutade med antidepp, att jag skulle klara mig bra nu.och jag är så sjukt trött för att hamna tillbaka i dendär sörjan. men precis som carro sa så känsn det verkligen som allt bara går på rutin nu. och denhär eviga tröttheten skrämmer mig, visst att jag festrat och flängt omkring,, men denhär tröttheten känsn på ett helt annat sätt, det känns så otroligt tungt.
Hoppas verkligen jag och carro kommer iväg. Jag vet att jag behöver det och se nåt annat, tänka på annat, komma iväg från vardagen och bara va.. det behövs. det är ett försök till att slippa börja om ifrån början av al ldendär skiten, det orkar jag inte, jag vill inte hellet för den delen.


natti