2009-02-01
 13:37:42

1 veckaaaaa

oj oj oj, nu börjar jag bli nervös, endast en vecka kvar!
eller ja, om en vecka åker vi inatt... oj oj oj, haha!
idag ska jag få väskan som jag ska få låna av verro så jag kan börja packa också, hihi, ska bli härligt!
hmm,, ja, i onsdags va jag hos doktorn och fick veta att jag hade lunginflammation :( så nu käkar jag pencellin för det.. torsdagen va jag och satte i min stav.. så nu är den (äntligen) på plats, skötn skönt!
och i fredags fyllde lochie år så då va det middag o så hos henne, resten av tjejerna skulle ut medans jag satt där med mitt vatten och körde hem vid halv 10. haha.. kul o va där iaf :) att jag dessutom kom unnifunn emd att jag blivit förkyld på kvällen va väl sådär, först lunginflammation och en förkylning på det, sämst! men men!
Lördagen bestod av jobb, fick tilloch med jobba över så blev 6 - 14 :D hihi. sen hem o tog en lååång tupplur för att sen ha en myskväll framför tvn. perfekt.
ikväll är det ju jobb 19 - 22.15.. min favo tid.. öhm öhm..

veckan som är fframför mig är en hel del jobb, imorgon ska jag med linnea på sånhär modell för en dag grej, haha, va på något liknande när jag va 16 en gång så kan bli kul, haha! o träffa Linnea också.. :)
sen är det Fredag som det är hejdå middag med Verro + våra familjer, blir mys mys! sen utgång, först föra hos verro då. blir kul kul! :D

oj oj oj. börjar bli riktigt nerviiis nu!

på återseende!

/malle