2009-06-29
 22:48:07

Sommar och sol

hej friends!
gud va underbart livet känns just nu, har verkligen blivit sommar för hela slanten nu, så skönt! hahaha helgen va så un derbart mysig så jag kunde inte begärt mer! Fyndade ett par nya skor på coop, 100 spänn, hahaha, jag upptäckte på söndagsmorgonen att jag bara tagit bort den RÖDA prislappen på ena skon (nu för tiden sätter dom tydligen prislapp på båda skorna! yeey, jag gillar att fynda på rea, hahahaha) Lördag slutade jag 7 och åkte direkt till johanna för att fira hennes 21års dag, va mys! hängde med härliga vänner och hade mys! tog en trippp till en hemmafest i nacka, men blev bara en snabbvisit för mig, lise steffi och ida! drog vidare till Dalarö och strand hotell (förutom steffi som vi släppte i skogås) rockade loss för fulla muggar i bilen med hög musik och falska toner. hahaha.. Strand va aningen dött denna lördag så va inte där allt för länge, deckade på lises soffa vid 2, mys mys! ahhaha
tidigt på söndagsmorgonen åt vi en god  frukost och drog sen ut på sjön tillsammans med våra päron, supermysigt och hur skönt som hellst! stekt kan man väl kalla sig efter deT? hahaha- varmt i vattnet hade det blivit också,, och en hel del sjögräskrig, YEY! älskar att få känna sig som 8 för en dag!
på kvällen drog jag och lise hem till mig, köpte donkenkäk och en massa snarr och spelade BUZZ! hahah. vanlig malin och lise SVULL kväll.
Imorse drog jag först till UM kl 8, allt gick bra, drog sen hem för att ävcka lise som sov på soffan, haha, och åt lite frulle och spelade lite mer buzz, Lise drog till jobbet och jag som vart ledig hela dagen drog till mormor & morfar där mina små kussar höll hus. låg på deras brygga och stekte (och badade ävven idag en hel del) riktigt mysigt o träffa dom små busungarna lite och samtidigt bli ännu lite brunare, yey!
drog hem vid 5 tiden (då hadej ag legat och solat mellan 11 - 5, haha) åt lite middag och drog sen ut och pilkade! ååh va kjag älskar att fiska, speciellt pilka, och när man får massa fisk ( inte öfr att jag gillar att äta den men... haha) fick en hel hink med strömming och pappa pilkade upp en 5 kgs lax, hahaha. helt sjukt att den för det första fastnade, men sen att linan höll på pilkarna som är ca 100 år gamla. hahaha. nej det va riktigt kul!
katterna blev överdrivet glada när vi kom hem med massa fisk iaf. åh, perfekt helg! =D

Ska nog sussa lite nu, imorgon blir det jobb igen, men jobabr ju kväll så hinner ju sola lite innan iaf, och gymmet ska det bli också! =D

den här tiden på året älskar jag att bo på dalarö! <3

/malle
2009-06-26
 23:26:22

=D

hej vänner!
idag ahr det vart jobb för hela slanten! 14 - 22.15, är helt döööd. men så kan det gå! imorgon jobbar jag 13 - 19, skönt pass, tråkigt dock o jobba hela fina dagen.. efter det blir det raka vägen till johanna för att fira henne :) ska bli super kul! :) jag har köpt lila klänning o allt, hahaha! :D

sussar hos lise imorgon, och på söndag ska ajg skynda mig hem för att åka ut på sjön med päronen och STEKA. åh va mysigt det ska bli :D

sovtajm blir det nu iaf!

/malle
2009-06-25
 22:09:41

drömskorna

drömskorna är hittade!
Jag och lise sprang som sagt runt i haninge idag. Jag hittade mina dröm skor!!som tur va (?) fanns dom inte i min storlek och jag kunde inte köpa dom,, men åh va jag vill ha dom! måste fan ha dom, sååå fina! kostade 700 spänn så va ju ingen större fara, nästa lön så ska dom bli mina! =D
riktigt höga klackar, sjukt snygga.. ååh!

här är dom - hur snygga som helst!

/malle

2009-06-25
 20:08:42

Torsdag

hello friends!
lång dag, gick upp tidigt för att skjutsa brorsan-.sen hem för att äta en frukost bestående av melon och knäckebröd! drog upp och mötta lise vid 10 för en dag as pressning! gick ner till brand bryggan och låg där till runt 12 då vi bestämde oss för lunch! det var väl där det sprack, hehe nä men vi gick till grillen och åt hamburgare (fick vänta i 45 min på maten.. men men!)  men det va väl trevligt, rätt gott också. hahaha gick tillbaka till Lise och pressade ne stund till för att sen åka in till haninge för att gå på systemet och handla lila kläder till på lördag!
Efter att ah sprungit runt i haninge c i typ 2 timmar hade båda äntligen hittat varsin lila klänning, vi gick dåtill systemet och shoppade loss! haha, fyfan.

funderar faktiskt på att dra ut och springa nu, men är så sjukt trött.. kvärsta svackan idag o äta pommes o grejer men det blir dte ändring på!

kramar
/malle
2009-06-24
 22:34:26

Dag 2

hello! :D
dag nr 2 har gått bra den med, till frukost blev det knäckebröd och melon, till lunch blev det samma sallad som igår, och till middag blev det dock tacos.. men jag menar, inget snask elelr så och jag har ändå hållit mig till frukost lunch och middag o inte massa småätande som bruakr vara ett väldigt stort problem hos mig! stog en massa smarriga tårtor i personalrummet com jag blev illa tvungen att tacka nej till, och när jag kom hem hade mamma bakat någon slags chokladkaka, men nej tack! nu är jag duktig!

hahaha idag när jag gick ut från jobbet började larmet tjuta, och det låter inte lågt precis, öppnade dörren med min blåa blipp-bricak som vanligt och vet inte vad som hände, hahahaha. men det gick nog bra tillslut, Teo berättade att vakten hade kommit senare och tagit hand om det, tur för mig!

Imorgon är jag äntligen ledig!!! ska bli så sjukt skönt, ska träffa lise kl 10 för en ordentlig stekar dag. ska bli riktigt härligt! senare ska vi fixa lite grejer, ja det kommer nog bli en bra dag.
råkade också lova att skjutsa brorsan till centralen imorgon då han ska åka till göteborg.. så jag ska upp halv 7 imorgon, fyfan! jag längtar inte!

som sagt, imorgon är det pressa som gäller, så man blir brun o snygg till helgen , woho!

nu, Paris Hilton: my new BFF s 2. hahahaha, jag älskar verkligen töntiga serier,  detä r min grej helt enkelt ;)


/Malle
2009-06-24
 00:06:56

Dag 1

idag började mitt nya liv... elelr något?  hur som har jag bestämt mig för att köra igång ett nytt nyttigt och hälsosamt ( ? ) liv. hahaha. elelr iaf ett försök till det, jag ska köra en liten kick start och har börjat med nutrilett, eller, jag har bestämt mig för att äta en riktig (men nyttig) måltid per dag. Nu har jag verkligen bestämt mig och jag vet att det är bara då det fungerar, som sist när jag bestämde mig för vikt väktarna gick det ju riktigt bra och jag gick ner 7 kg toror jag det va? så nu är det bara att köra igång igen!
Idag blev det knäckebröd och körsbär till frukost, till lunch blev det en nutrilett påse och middag grönsallad, tomat, advokado och kyckling!så någonting ordentligt iaf, dag 1 är avklarad och det har faktiskt gått riktigt bra, när det gör det kännerj ag mig ännu mer peppad, woho! :D
Imorgon blir det nog också frukt och knäcke till frukost, samma sallad som jag åt till middag till lunch efter som jag fick en hel del kvar på jobbet, och till middag en nutrilett. men imorgon ska jag nog träna också, men känns så sjukt tråkigt när det är så fint väder, och det är alldelles för varmt för att dra ut och jogga, hmmm. får se hur jag gör imorgon.
hur som, jag är PEPP PEPP. går första dagen bra brukar det fortsätta bra för mig, det handlar bara om att bestämma sig.

nu harj ag precis framkallat bilder, man fick 100 gratis om man beställde från fuji, vilket jag valde att göra, så nu kan jag äntligen fixa min australien fotobok, och klistra o klippa alla olika saker jag sparat, broschyrer och kvitton, väsk tagar och jag vet inte allt jag sparat, ska nog limma in pengarna jag har kvar där också, hahaha.. den kommer bli fin fin! =D

idag låg jag ute i solen innan jobbet, gud va härligt det va, får se om jag drar o tränar imorgon, annars blir det sol då med! är ju så sjukt mysigt, man vill ju njuta av solen nu när den är här, hihi. väl på jobbet va det jätte stressigt och känns inte som om jag hann göra ett dugg, men jag vet inte, så kan det gå. fick bla stå och sprätta upp energi dryck som stog i flak, som inte skulle va inblandade, och helt enkelt ställa om dom på nya pallar, 2 pallar hann jag med sen va jag helt SLUT i kroppen. haha kul jul.

I helgen blire partajj också. elelr jag jobbar lördag 13 - 19, så drar jag direkt till Johanna som ska fira sin födelsedag! Barnkalas tema, och lila kläder är det som gäller, HAHA, jag kolalde in i min garderob och jag äger NOLL lila plagg, men såg en jättesöt klänning på h&m  här om veckan, så får väl glida förbi där och se om dom har kvar den. :)

ska bli kul kul!
Mamma och jag har pratat om att gå och fixa snygga naglar någon dag, jag vet bara inte var, där dom är bra då? Första gången jag gjorde det va till studenten, och då gjorde jag det på thai stället i Haninge centrum, dom gjorde med akryl, och jag tyckte naglarna vart klumpiga och inte speciellt snygga, ojämna och dom hölll jättedåligt, så dit vill jag inte gå tillbaka.
Fixade andra gången till min 19års dag på Salong champagne i haninge, naglarna vart helt okey, mycket snyggare och såg mycket naturligare ut än gången innan, denan gång va det gelé och dom höll bättre. men jag va fortfarande inte riktigt nöjd med resultatet och vill inte gå tillbaka til lsamma ställe. Men jag gillade gelé naglarna mycket bättre än akryl, det vet jag iaf.

Dessutom är jag väldigt inne på att gå tillbaka till blond just nu. men jag kan inte riktigt bestämma mig, efter mcyekt sol och grejs är mitt hår någon blek brun mycket ljusare än innan färg. jag vet verkligen inteee. buhuhu vilket dilemma.

sovtajm nu iaf. men först bortsta gaddarna, tvätta bort smink och allt sånt! sen lite Harry potter hahaha.!


/malle
2009-06-21
 22:31:17

D Ö D

ioj oj oj.
planen igår va ta det lugnt, dricka lite, gå hem tidigt! öhm, va hände?
kom till lise och började dricka, redan där blev det en del, sen när vi kom ner till strand blev det ännu mer och oj oj. fick iaf för mig att jag skulel gå hem runt 1 eftersom jag faktiskt skulle upp och jobba tidigt. mötte någon konstig människa som promenerade med mig hem, för att sen gå samma väg tillbaka? haha jag vet inte.
imorse när jag vaknade va jag DÖD: iaf kändes det så när jag kom itll jobbet och usch va dåligt jag mådde, slutade med att jag spydde 2 gånger, varutav jag började spy blod den andra. läskigt?
mådde sjukt dåligt och hade världens kramp i magen. började tveka på om det verkligen va pga att jag va bakis? jag vet faktiskt inte, åt ett halvt äpple till frukost vilket ledde till att jag behövde spy igan, mums? kl 12 när jag slutade kom iaf mamma och hämtade mig, världens bästa! slapp med andra ord åka buss.
väl hemma somnade jag och sov i typ 5 timmar. haha. fick iaf i mig lite middag och har myst med kattungarna.

nu vill jag bara sova igen, för imorgon börjar jag halv 7 än en gång.,

/malle
2009-06-19
 23:34:03

sussa sött

gud va trött jag är, och har vart hela dagen!
jobbade från halv 7 till 1 idag, inte så länge men jag va så sjukt seg, o tiden gick helt otroligt segt. men det gick bra- åkte hem och åt en god lunch med famlijen, fortsatte med lite kubb och andra konstigheter. Drack en perfekt mojito, åt en god middag och spelade Buzz! som vi nu har införskaffat, haha sjukt roligt!
nu är det dags för sängen, harv art en sjukt mysig midsommar, lunchen kunde vi äta ute i solen som STEKTE (super varmt) lagom itlls vi ätit klart började det regna och vi gick in, sen kom solen fram igen och vi spelade kubb, och än en gång lagom tills vi gick in började det regna, hahaha.

Imorgon börjar jag ju 6, så måste gå upp om typ 5 timmar, är sjukt trött så är bäst att sussa nu.

Fick även mail ifrånhultsfred och funktionärsjobbet idag, låter så sjuuukt roligt, haha. men blir riktigt nervös när jag tänker på det. vi får se,, behöver bolla lite med tanken och komma på hur jag ska göra.

Imorgon blire fest!  wohoo. ahr varit super taggad i flera veckor men just idag så känner jag mig inte pepp alls, hoppas humöret hittar itllbaka imorgon. Dessutom har jag tagit på mig extra pass på söndag, skulle ju vart ledig, vilket inte precis gör mig superpeppad att parta  när man ska jobba dagen efter. ioförsig handlar det bara om några timmar men iaf.. vi får se!

som sagt, sovtajm.

/malle
2009-06-17
 23:57:18

wohoo

hello vänner!
jobbar o sliter på, får massa extra pass hit och dit, vilket är SUPER! gör iaf mig superglad, i need mooooney!
igår satt jag och kolalde på biljetter och hittade faktiskt superbilliga biljetter i slutet av oktober början av november vilket vore perfekt, 5000 är ett riktigt shysst pris, dock är det ju bara enkelresa men jag tror att jag har bestämt mig för det. eftersom när det blir dags för hemresa kanske jag vill åka hem på annat sätt, jag vet inte vad men vi får se.. spännande!
så kanske blir en bokning nu.. elelr så väntar jag till nästa lön..
har även hittat en dator jag vill köpa, elelr har vart inne på det länge men förra veckan hittade jag och bobbo den billigt, enbart 4000, den är röd och superfin, är trött på denhär klumpen, vill kunna sitta framför tvn med datorn.. och dessutom måste jag ändå köpa en innan jag åker!
så bobbo ska köpa den här datorn i veckan så får hon rapportera till mig om den är bra eller inte.. :D
nej men nu ska jag nog faktiskt sova. har haft århundradets träningsvärk idag så blev aldrig någon träning, jag vill inte gå ut för hårt nu med tanke på att jag vart dålig på o träna nu ett ta, varje gång jag hållt på o komma igång har jag fått ont i halsen, o då vill man ju inte träna, så nu ska det bli andra bullar!
imorgon jobabr jag 8 - 16, skönt!

sovtajm, som sagt.

/malle

2009-06-16
 23:03:58

värdo

hahaha fan va sämst jag blivit på att skriva här, jag tror jag har insett hur värdelösa och tråkiga grejer jag skriver, haha! men det finns bara en anledning till  varför den här bloggen finns, och det är för min egen skull! gud så skönt det är att skriva av sig! I lööööv it!

Jag jjobbade itll stägning idag, och har nu 2 baguetter i ugnen, sjukt hungrig! min middag bestod av en korv med bröd så jag kunde helt enkelt inte låta bli att fixa en extra middag. mums.

på lördag blire fest! woho! Dalarö sommar tar sin start, Jag o lochie har väl snackat om o gå dit sen ungefär förra midsommar dagen men nu är det bestämt, o massa roliga människor ska hängam ed oss! först föra hos lochie (elelr ja, tekniskt sett hennes föräldrar) med massa kul folk och sen till Strand! wohooo, och Bobbo ska komma ut hit och se hu det ser ut, wiiiihoo! :D jag är SUPERTAGGAD!

idag va jag förövrigt på gymmet, för nu skaj ag börja ta tag i det här, dags o bli snygg!!
jag är väldigt fundersam på att gå tillbaka till o bli blond, men jag kan verkligen inte bestämma mig!

vad ska man ha på sig på lördag??

wiiiho
2009-06-14
 23:17:54

G'DAY MATE

ännu en helg har passerat, wow!
Igår åkte jag till systemet på förmiddagen, kollade rut lite efter nå roliga kläder utan resultat. åkte hem ign i höstvädret för en dag framför tvn utan något specieltl egentligen.. ganska trevligt!
vid 6 tiden åkte jag till Jonna, regnrusk och håret va inte vackert när man kom fram, mötte upp girlsen i hökarängen och gick tillsammans. vi blev bjudna på mat som va mums mums och hade en mysig kväll, tror Jonna gilalde våran goodiebag som hon fick i present av oss alla coopare; lite underkläder,  en fickplunta,, vin och choklad och ett superfint kort med en massa bilder och grejer, FINT!
efter en massa lekar och spel drog vi in till den stora staden och BERNS. va en rolig kväll, som slutade på bobbos soffa.. haha!'
idag blev det lite mer filmtittande och bara ingenting, perfekt!

imorgon är jag ledig som vanligt,. ser ju inte ut som vädret ska bli bättre s¨blir nog ännu en mysig dag! haha.

trötter!

/malle
2009-06-13
 00:06:14

STARKT JOBBAT

Hej vänner!
I onsdags berättade Teo för mig att våran chefhade haft samtal med henne och va lite arg, men under samtalet hade han tagit ett exempel om mig och veronica som hade gjort en grej som han bara antog va helt fel (som vanligt) det gjorde mig skitsur och förstörde min dag, så hela onsdagen och torsdagen gick jag och tänkte på dt här och det gjorde mig skit sur, jag är inte den som säger ifrån och hela g rejen på jobbet, är egentligen ganska blyg, speciellt framför cheferna, jag vet inte vad det är men just chefer eller lärare blir jag bara stressad elelr nervös när dom är i närheten, just när man verkligen känner att dom granskar en och dömmer varje steg man tar (okej, jag är EXTREM, men det är nåt skumt jag har io skallen helt enkelt)

Hur som dom här två dagarna tänkte jag verkligen på hur irriterad jag vart så jag bestämde mig för att faktiskt tala om att jag tyckte det va fel (stor grej för mig, super nervöst och ja.. haha) så kom dit tidigare idag för att faktiskt prata med honom och säga att jag tycker att det är fel att han bara antar att man gör saker fel elelr som han då trodde, att vi hade gått upp och tagit en jättelång extra rast när det inte alls va så,  och att han sen inte talar om det för oss elelr frågar oss om det, uten bara tar det för givet och blir arg för det, och så rabblade ag upp en massa andra grejer, jag skakade för att jag av så nervös och när jag va klar kunde jag inte hålla ifrån längre och tårarna började spruta,, hahaha pinsamt! årets snyftare.. nej men såhär, när jag har laddat och planerat något som jag tycker är jobbigt länge och trycket släppte helt enkelt så bara buhuhu, kommer ihåg när vi hade muntliga nationella i 3an på gymnasiet, då vart det samam grej, årets snyftare och bölade som en liten unge efter jag hållit talet som gick riktigt bra,  hahaha jag är fan konstig!

hur som så är jag riktigt stolt över mig själv och han bad om ursäkt och erkände att det va dåligt gjort och tyckte att det va bra att jag tog upp det och sa vad jag tyckte,

hahahaha herre gud.

har världens magkramp,, har bara ätit en sallad idag, kan kyckligen vart dålig? hmm.. önskar jag köpt typ chips eller ostbågar, jag  är supersugen!!


Imorgon är det jonnas födelsedags ferre, ska bli superroligt!! :D:D
ska försöka åka in o träna på förmiddagen, måste till systemet, ugg. blir nog bra!!

/malle

2009-06-12
 01:13:34

Frissan

började kolla igenom några bilder vilket fick mig att börja fundera på mitt hår, vilket är egentligen bäst? Brunt elelr blondt? Saknar att va blond ibland, undrar vilket som va bäst egentligen... hmm.. vill ta tag i mina bilder som ligger helt huller om buller efter att ha legat på min ipod när jag formaterade datorn.. ska lägga in lite roliga.. blonda och bruna, korthåriga o långhåriga.. jag är inte trött, psykfall ja..  årets ego inlägg kommer det här typ bli!



HAHA.. hittade en massa bilder ifrån min gamla bil, i miss it! jag och camilla skulel gå och se Silverstien på fryshuset någongång innan hon åkte, vi va där på tok för tidigt och åkte och köpte kebab och tog med oss tillbaka till fryshusets parkering och hade picknick i min bil, ååh det va en mysig dag, massa mysiga bilder hittade jag därifrån.. gamla goda tider det.



om vi bort ser från att jag ser ut som årets äckel med världens svettigaste ansikte på den här bilden så va det ju håret här.. haha..  innan Australien ville jag testa hur det skulel sett ut med en kort hårig malin, detta blev resultatet.. hmmm? ja annorlunda kan vi ju iaf konstatera!



weiii. jag i uppsatt frilla! alla roliga vinkvällar med tejpen, känns så länge sen även fast det bara är ett år. Saknar dom! och helt otroligt tjock är jag på denhär bilden.



hihihihi jag ser så konstig ut på denhär bilden!



Hahaha... nej men, jag saknar verkligen o va blond när jag ser just den här bilden.. och alla andra?



den här bilden får mig veeerkligen bara att vilja gå tillbaka o bli blooond igen!! åh har kommit till alla bilder fårn föra sommarn,. den va så mysig, o rolig!



hahaha min födelsedag o jag älskar hur min frissa vart där.. hmm




HAHAHA svåran studentskiva. herre gud vad jag såg ut där.. hur som jag ska hitta en bättre bild på min blandning av blondt o brunt, för det va ju ganska fint?




jag tappade ¨tålamodet nu och orkar inte kolla på nå fler bilder! så här såg det iaf ut på rockkvällen vi hade för några veckor sen.. det är ju fint med mörkt men jag kan ju inteb estämma mig för vilket som är bäst.. hahaha

okey det vart inte bara om firssan vart en hel del minnen också.. hahaha.. men iaf.. fortsättning följer, eller ånt :P hahaha,

årets ego!!

/malle


2009-06-11
 23:27:34

Perfect

hallooo
åh vilken härlig dag jag har haft, helt perfekt faktiskt!!
Åkte in till stan så jag va där vid halv 1 för att möta Bobbo och steffi, även Linnea va med :) Ganska direkt gick jag och bobbo och åt lunch (hungriga som ungar) världens godaste sallad och avslutade kaffe, hela grejen, en riktig ute lunch, MYS! blir ju inte så mycket sånt när man jobbar på... COOP.
Mötte upp Linnea och steffi igen och gick runt och köpte det vi va ute för att köpa . . . .  och hittade allt och det blev perfekt! :) efter allt runtspringande började solen titta fram och jag och bobbo bestämde oss för att sätta oss på Fridays i kungsan för ett glas vin, eller, tekniskt sätt började vi med en Strawberry Daiquiri (JA, jag behövde kolla upp stavningen på den, haha) och sen ett glas vin! satt där i sollen och pratade en massa skit om allt och ingenting och hade det SUPERMYS! Fyllekajjorna 1 &2, vin mitt på dagen.. haha. nej det va super mys, så vi satt där i väntan på  våra 2 middags dejter, i mitt fall va det Camilla som jag inte träfat på jag vet inte hur länge!
vid 5   dök hon upp och vi kom inte längre än till Gallerian då vi kom på att det vore faktiskt ganska trevligt att äta på Fridays med tanke på att vi ville sitta ute, så vi vandrade ner igen! vi fick beskedet att det va 30 min väntetid så vi satte oss igen där bobbo och hennes vän moa precis skulle lämna stället!
När Cg och jag precis beställt in varsin Mojito fick vi veta att det nu fanns ett ledigt bord ( i resturang delen) och vi kunde sätta oss, blev en super god burgare tillsammans med den supergoda mojiton och ännu mer skitsnack, MYS!

satte oss i solen en stund när det såg ut som om någon ställde sig och pissade i fontänen mitt i kungsan? fullt med folk och ja (inte bobbo den här gången) men mannen i fråga vände sig om och han måste nog bara funderat på att ställa sig där och pissa, han såg väldigt nödig ut och höll händerna i byxlinningen, skum kille!

hur som, enhelmysig dag i den stora staden (och lyxig för mig, me d massa drinkar och två måltider ute händer inte allt för ofta i min värld) mer sånna här dagar, för det tycker jag ooom! :D
det är så mycket som känns såå bra just nu.
nu ska jag förbereda mig för morgondagen och ja, sova lite!

Tack för en helbra dag! :)

/malle
2009-06-10
 10:01:48

hellooooo

tja friends!
upptäckte nyss hur kass jag ahr vart på att skriva den senaste tiden.. men har vart så seg o trött..  idag är jag väl ioförsig också seg och trött men ja..
igår slutade lillebror 9an (!) weii så hej gymnasiet! för hans del. kulijul. kommer verkligen ihåg när jag slutade 9an. det känns som en hel evighet sen. kommer ihåg att jag prcis blivit tillsammans med min dåvarande pojkvän kristoffer. hahaha. herre gud va konstiga saker man har sysslat med när man va yngre. han tog studenten samma dag och det slutade med att vi satt vid någon sjö med massa vänner och drack cider hahah fjortiiis. gud va länge sen det va! och vad jag känner mig annorlunda från den tiden, kul men konstigt när man tänker på det. haha fan vilket svamligt inlägg.


idag blir det gygm, weii. sen jobabr jag stängning idag igen, i kassajäveln, uggla! men vad gör man inte?

på återseende

/malle
2009-06-09
 13:14:07

Privileged

hej hej hallå!
idag börjar jag 4,, jobbar stängning! weii..  :S
har hittat en ny serie jag håller på att kollar igenom, Privileged.. jag gillar den! har kommit till avsnitt 10 nu, och ja, den är bra!
kommer att få min skattepengar inom dne här veckan också, weii, 1600 men ändå, skulle behövt betala typ 4 tusen tillbaka annars så jag är nöjd att jag slipper det! WOHO

ska snart dra till gymmet!
 har ingen lust ALLS!
 men men.
/ malle
2009-06-08
 12:28:12

härlig helg!

den här helgen har vart härlig!lördagen blev jobb 6 - 14. härliga pengar!
åkte hem och somnade framför tvn. Sen va jag mulle meck(!!!!) och böt mina däck helt sjääälv!! fan va jag va duktig, är riktigt stolt! nu har jag lärt mig nåt nytt ;) yeeey
lördagen va bara härlig stannade hemma och kollade på film :)
Söndag började med STORSTÄDNING härligt! hängde ut alal täcken o madrasser på vädring, och alla mattor! är iaf väldigt fräscht och härligt nu! mitt under städningen ringde Lise och vi bestämde för att åka in till kungsan för "smaka på sthlm" yeey. va supermysigt, drack nån öl o lite vin och åt en god middag, sen bestämde vi oss för att gå på bio, från ingenstanns! så vi såg "My bloody valentine" med 3D brillor, hahaha va super kul! o riktigt läskigt, haha!!
 va en scen när en person skulle skjuta någon annan och kulan kom som mot en o fyfan det kändes verkligen som om den skulle komma på en. hahahaha. men den va bra, och kommer definitivt komma en 2a. hahaha.
åkte sen hem till lise o kollade litem er på tv o snackade o jag sussade kvar, så nu kom jag nyss hem! min vita helg vart inte helt vit med tanke på gårdagen men ja, nästan :D hahaa. superbra helg iaf! :)

och utan mobil!! min mobil va ur funktion heela helgen men nu funkar den igen, YEY!

 
/malle
2009-06-05
 22:27:24

HELG!!

mitt the hills marathon har fortsatt även idag! har bara varit SÅ skönt att slappna av o glo på tv o inte gjort knappt något, SLÖ! jag ska ju ha en vit helg så är ju faktiskt rätt passande!
Imorgon börjar jag för övrigt kl 6 så vad gör man inte? hmm.
mitt mobilabbonemang är även avstängt. för att jag är så klantig och inte har betalt min räking, igen. hahaha, jag är så dålig. den här gången har jag inte helelr några pengar på kontot så vet inte riktigt hur jag ska lösa det.. utan mobil i mer än en vecka? njaaa.. känns inte riktigt som en lösning.. ska försöka flirta lite med mamsen.. haha!

satt och kollade på något program om livräddare i Australien,, åååh va mysigt (inte själva livräddningen men ja.. haha) va så mysigt o sitta där o tänka "där har jag vart, där o där gick vi" o bla bla.. Fick mig att inse hur mycket jag verkligen vill tillbaka, och verkligen besluta att jag faktiskt SKA! jag längtar.. ååh..

buhuhu känner mig handikappad utan min mobil!

vi hörs.
/malle
2009-06-04
 23:26:12

flygpriser!

lökmannen! flygpriserna är på g upp! inte kul, jag blir sur!
o jag måste vänta iaf två löner på att kunna köpa någon flygbiljett, men grejen är ju att jag inte är säker på varken hur elelr när jag vill flyga hem., visst man kan ju köpa en öppen biljett men frågan är om man kan ändra rutten? jag är lite småsugen att kanske stanna i thai eller nåt sånt på vägen hem o shoppa.. långt kvar just därför vill jag inte bestämma. HAHA vi får se nu! jag är ttrött, låg vaken till 4 imorse oc´h glodde på laguna, och det är väl i stort sätt vad jag gjort hela dagen, så nu har jag tagit  mig igenom säsong 1 och 2 och börjat på första säsongen av The hills.. haha.. precis sån dag jag velat ha.lugn och ro och bara glo på tv, va länge sen! nu skaj ag sovai gen
natti.

/malle

2009-06-03
 22:22:19

onsdag!

hey hey hey!
idag har vart en bra dag, igårkväll började jag kolla på Laguna Beach från fårsta avsnittet, eftersom jag aldrig kollade på det så kände jag att det kan va kul.. haha. jag kommer ihåg att jag ogilalde det supermycket när det gick för hundra år sen, brukade mobba cg för att hon gillade det, hahaha.
Men sen började jag kolla på The hills och eftersom jag verkligen äääälskar det så tänkte jag att jag borde faktiskt kolla på det här också, eftersom The hills är slut för säsongen o det va LCs sista säsong så blev de ju lite sorgligt. hahahaa gud jag är för inne i alla serier.
idag sov jag super länge och drog till jobbet, jag och teo upptäckte att våra favoriter (LINDT ägg, choklad) går ut den här månaden och övertalade en annan att sätta ner dom till 2 kr st så skulle vi köpa alla påsar (vilket betöd att dom inte behövde slänga dom och iaf tjänade några kr på dom) så så blev det, 14 påsar med lindt ägg var blev det, så nu har jag chokladd så det räcker för resten av sommarn, HAHA!
Efter jobbet åkte jag nästan direkt till kusses studentmottagning och va där en stund. sen blev det hem och kolla på tv.. nu ska jag kolla lite mer laguna och äta lite lindt ägg. hahaha!!

/malle
2009-06-02
 23:42:26

sommarschema

hej hej hej!
idag fick jag mitt sommar schema,, det va väl sådär,, halv nöjd kan man väl säga, men hoppas på lite extra tider här och där men vi får väl se!
det äckliga väder gör mig trött och på dåligt humör! och inte ska det bli bättre,, suck.
jag tror att jag bestämt mig för att ha en vit helg i helgen. jag kan faktiskt inte ens komma ihåg när det va sist. så kan nog behövas? jo, jag tror det!
försöker komam på vad jag gjorde förra midsommar men jag kommer inte på det! i år får vi se va det blir, jobabr ju som vanligt dagen efter, börjar SEX på morgonen, party party för mig.

/malle
2009-06-02
 14:29:45

MVG

hello friends!
har vart sjukt trött nu på morgonen så tog en lång sovmorgon efter att ha skjutsat lillebror!
Kollade sista the hills avsnittet för säsongen och det va ju lite sorgligt, buhuhu, haha ,
kollade även min mail och ahde fått mitt betyg från kursen jag gick, och gissa vad: MVG!!! wohooo. superglad blev jag för det och det kändes riktigt bra :) det behövde jag!
fler lätta kurser till mig!

nu skaj ag in i duschen, äta lunch och sen till jobbet,

/ malle
2009-06-01
 23:33:09

sol sol

även idag har jag varit i full gång!
Vaknade vid 10 imorse och hade sovit HELA natten vilket är oerhört ovanligt, jag vaknar alltid någongång och är törstig, behöver gå upp o kissa, att det är för varmt elelr kallt, någotting låter eller bara pga ingenting. men inatt sov jag så otroligt gott! satte på The Holiday och la duntäcket åt sidan och tog fram ett påslakan utan täcke och jag tror verkligen jag somnade direkt.. kommer inte ihåg att jag såg nåt från filmen så ja, det va SKÖNT!
imorse vaknade jag och åt lite frulle, och åkte sen direkt till mormor & moffas brygga för att pressa! va så SJUKT varmt och jag har fått en hel del färg! vid 1 åkte jag upp till Hamncafét för lunch med lise, mums! o allltid lika mys o träffa henne,, vilket in te är lika ofta nu för tiden.. så det va mys!
åkte direkt förbi och hämtade mamma från jobbet  och vi åkte tillbaka till bryggan och pressade ytterligare några timmar.. och även idag blev det "bad". 2 dopp och fyfan va kallt det va!
väl hemma igen la jag mig och kollade på sex ad the city och vilade upp mig, för på kvällen va det dags att åka in och kolla på lillebrors sista spelning. superduktiga! va kul och se och jämföra med när han började i musikklassen i 6an till nu sista konserten i 9an. superroligt och dom va superbra :)
gick förbi donken för att pappa skulel handla mat och där stötte jag även på jesso, haha..
Efter spelningen hur som åkte jag och mamma för att storhandla på COOP. kul att man är på jobbet när man är ledig,, elelr inte?   fick det iaf gjort och kom hem vid 10 och åt en väldigt sen middag med kaffe på det. mums!

nu är jag trött och vill sova.. se en bra film.. jag missade mitt nya favvo program idag, MOMMAS BOYS som går på 3an kl 8.. hahaha va jag älskar sånan där töntiga program, det är vekrligen min grej! måste hitta när reprisen är!

'Imorgon blir det jobb och städning! ska även skjutsa lillebror.. fan va jag är snäll! nu sjutton ska jag sussa! imrogon ska jag vara flitig o lägga upp lite bilder här tror jag!

här är en söt låt.

/Malle