2014-04-14
 22:44:01

pms oh yes

helt slut efter dagens tenta, 8 - 13, planen var att  gå rakt på onsdagens mattetenta men helt jävla utmattad har jag spenderat största delen framför sista säsongen av how i met your mother. usch och fy vad sorgligt att den nu är helt slut, och slutet. ögonen var inte torra, 
och ännu värre är det att mitt hjärta är ute hos mamma nu i några dagar då hon är ledig och jag har massor av plugg.. nej jag åker nog ut och hämtar henne imorgon, usch vad tomt det är. men hon har det nog roligare där ute när jag måste plugga  största tiden.
fyfan jag har varit så lättad över att det är väldigt bra isolerat här i min lägenhet, bortsett från elefanten som bor ovanför mig ha ha.. nä men det har faktiskt bara varit en del fotsteg, fram tills igår då någon, tror det är grannen bredvid eller om det är över som tycker det är en bra ide att höja basen x 10 så jag nu hör personens bas dygnet runt, inte musiken, utan bara basen. suck ljudet är sjukt irriterande . dunk dunk duuuuuuuuuuuuunk..
har ingen lust att gnälla efter att ha bott här i en vecka, men jag har aldrig förstått mig på det där med bas, eller "bra" ljud över huvudtaget, just nu är det bara jävligt irriterande. 
gnällig PMS och trött!  
 
/m
2014-04-13
 21:31:38

flytt, plugg och kaos

torka här måste jag säga!
 
här sitter jag och har precis ätit middag i min mysiga lägenhet, lite tomt är det dock då fiffifluff ska vara hos mamsen i några dagar då jag har 2 tentor och mamma har påsklov. tomt men bra för pluggets skull, =)
 
sen sist har det hänt mycket och det mesta börjar rulla på åt rätt håll. Jag har flyttat och trivs himlans bra =) efter mycket problem både hemma och med mig själv är det skönt att nu ha mitt eget och ta hand om mig och mina problem på egen hand. mina två stgörans besök kan jag nu räkna månaderna ifrån och är glad att jag känner mig stabilare och att det går i rätt riktning. 
 
Får försöka skriva här lite oftare, men det är det där med tiden.. 
 
/mallan