2008-11-24
 14:05:31

tänk om.







2008-11-20
 15:56:49

stolt stolt

heyyy!
idag har det konstigt nog avrit en bra dag, jag lämnade bilen på verkstan imorse o så va det jobb 6.30 - 13. efter det fick jag reda på att min bil inte skulle ara klar förns imorgon så jag droc och tränade med Veronica och Jonna, testade på nya SATS i haninge som var hur underbart som helst, ångrar erkligen att jag jag inte ävntade med att skaffa där istället för stt skaffa på iform.helt nytt och allt va bara SÅ shysst!  så fan fan fan. men men. blre iaf en hårdträning (mest ben för min del) så imrogon blir det nog en hel del träningsvärk. haha! men det är skönt! så kör vi nog träning imorgon med, känns SÅ skönt att jag äntligen har kommit igång, och nu har jag inte vägt mig på ett bra tag, men jag känenr faktiskt att jag blivit smalare, känns jätteskönt! så ska bli spännande för den 1 dec är det dags, fram tills dess så blir det ordentlig hårdträning!

imorgon ska jag börja halv 7 istället för halv 10 som jag brukar, och jobba över.. jag är så snäll o duktig så,  så det kasnke bli en lite shysstare lön denna gång iaf! haha! och så blir det då träning efter jobbet, är dock lite nervös över vad det komemr kosta med bilen, ugg ugg. vill inte att min reskassa ska gå åt där alltså,, fyfan!

nu ska jag fixa nåt o äta o lägga mig på soffan!

Puss&kräm

Malle
2008-11-17
 21:42:04

plugg plugg

idag har jag avrit i skolan o lökat.
sen skulle jag tärna men hade glömt träningsskornah emma, så blev inget :(
får köra desto hårdare imorgon istället!
har suttit och kolalt på tv en massor, halv 8 hos mig som är en favvo, haha-. efter det va det färjan. som alla mobbar mig för att jag kolalr på. hahaha. me ndet är ju så fjolligt, o jag älskar fjolliga program, jag har blvit värsta tv nörden alltså
nu är det sunset Tan också såg jag, hihihih va roligt!

Men iaf när jag kollade på Färjan vart jag supersugen på att åka på kryssning,  så pratade med carro om at dra med maaasssor av människor på kryssning, vore sjukligt roligt! :D 

nå andra som är sugna? :D


/ malle
2008-11-16
 22:42:13

helg helg

hello :D
helgen är över, igen. ugg!
har varit en jättetrevlig helg dock, i lördags jobbade jag och sen åkte jag till cg :D vi fixade lite o sen va det förfest hos carre, och sne utgång. Jag och camilla hamnade på Rocks och hade en helsjuk kväll! sjukt roligt!  har verkligen sakant min bästa vän cg hur mycket som helst ochc jag är bara så överdrivet glad att h on är hemma igen :D bäst bäst.
idag ahde vi bakis dag och köpte kebab och lökade framför tv. hahaha!
Jag kom väl hem runt 3 tror jag, lagom tills ett Girls of the playboy mansion marathon började på favvo kanalen E!.. hahaha nä men den är så skön bara, som o läsa en skvaller tidning fast det är på tv, skönt o bara ha på.. o så massor av dessa fjollig program som jag gilalr o kolla på! hahaha .
imorgon blir det Religion & träning.

Kräm Kräm
2008-11-14
 20:13:00

dålig dag

super dålig dag rakt igenom.´. men vad gör man.
va länge sen jag hade en sånhär dag. men men.
helt och hållet kaos dag, inga kommentarer på det.

jag har iaf varit duktig o tränat, vilketj ag har gjort varje dag denan vecka. guldstjärna.
2008-11-12
 11:52:57

onsdag

onsdag, och jag är ledig, skönt.
tvätta bilen? städa? känner mig så osugen på sånt så att det finns inte.. men kanske kan vara läga.. iaf att tvätta bilen, det behvs verkligen. men det är kallt uuute..

träning blir det iaf sen.
'

här är en bra låt!

2008-11-10
 23:16:16

mååndag

hello friends!
helgen har faktiskt varit super bra, trotts att jag ahr jobbat! fredagen blev det en svullodag/kväll med camilla, va sååå roligt att träffa min fluffis, va ju så länge sen! så vi tog igen och hade en svullo kväll med kebab, godis, chips (+dip) och 2 (dåliga) skräckfilmer, eller ja, först a det saw IV.. den är ju helt ok tycker jag, gillar Saw filmerna,, hade ju sett den förut men usch va äcklig den är, VIDRIG, dena ndra kommer jag inte ihåg va den hette men den va väl inte speciellt bra kan man tycka..  sen kolalde vi på idol o hade abra en mysig kväll, va så härligt o bara va! :)
lördagen va jobb o sen bar det av till Veronica i Alvik där det va födelsedags partajj, va roligt o se hur hon bodde och allt :) jag drog in till stan lite senare och mötte upp cg & carro + några andra. va jättekul att se carro också eftersom det va ett tag :) myspys. vi hamnade iaf på engelen (hur kom det sig egentligen?) hahahaha va faktiskt kul o umgås med dom vi va där med, bland alla gamlingar, hahaha, jaja man kände sig ju snygg iaf! hahahaha
sen sussade jag hos cg, hihih.
idag ahr det varit skola o träning, o imorgon b lir det träning innan jobbet.

förövrigt kom mitt underbara paket idag, och gud så snygga stövlarna va! jag är SÅ glad att jag beställde dom, hur snygga som helst :) ska lägga in en bild här tror jag,. kläninngen va inte riktigt som jag ahde tänkt mig, inte så snyggt material,, men ja. det är bara att gå ner mina kgn så passar den nog finfint: D tillsammans med stövlarna,, hahaha!

hmm funkade inte att lägga in bilden så här är länken

http://www.eliteladies.se/info.asp?ProdID=de1944-1&farg=Svart


trevlig kväll

/malle
2008-11-06
 18:41:45

irriii

gud vad irriterad jag är!
beställde ju som jag skrev förut en klänning + stövlar ifrån www.Eliteladies.se  förra veckan. där dom går ut med att beställningen ska skickas dagen efter man skickat beställningen.  hursom, perfekt att ha till helgens utgång hade jag ju tänkt, men paketet skickas aldrig.. så jag skickade 3 mail utan svar för att fråga varför det inte skickades, skickar ett 4e och får svar att det är försenat, men att dom skulle skicka det imorgon (idag) så att jag skulel ha grejerna tills fredag. bra täntke jag, då har jag ju grejerna till helgen iaf. men idag så har det fortf. inte skickats och jag mailar än en gång. då har dom inte hunnit skicka grjerna idag helelr så det skicaks imorgon, SUCK! då får jag inte grejerna förns på måndag, jag blir så sur! jag som verkligen ville ah grejerna till helgen, iaf stövlarna.  nej det va faktiaskt riktig dålig service elelr vvad man ska kalla det på dendär sidan, synd dock, för dom har så sjukt mycket fina grejer. usch, jag är arg!

nej har ingen lust att skriva. irri.

malle
2008-11-03
 00:29:26

wish you were


kom att tänka på den



2008-11-02
 22:54:56

veckan

nästa vecka ska bli en riktig hårdträning! :D
imorgon blir det core + jogga i iaf 30 min :D
Tisdag blir det jogga + ben..
och onsdag är det tennis =D
torsdag jogg + ben & armar
så får vi se om det blir nåt på fredag.. haha :D hårt ska det bli aif!

nu ska jag sova


/ malle
2008-11-01
 22:24:44

helg helg helg

hellooo :D
igår var det fullt upp!  jobbade 8 - 14 och sen åkte jag direkt tkill stan, kommunalt! tro det eller ej! haha mötte iaf jesso utanför buttericks (som hade årets kö bara för att gå in i affären) blev en finfin present, haha! åkte s en hem till jesso o fixade oss iordning, och sen till steffi där  vi åt middag och så, va jättetrevligt :) Jag, Jesso, Linnea, Hanna & Lise drog sen vidare till Olearys ett ta, va en trevlig lagom kväll. haha!
idag ahr jag haft slappodag. ätit en mysmiddag med familjen och sådär!
imorgon blir det träning! nu när jag beställt klänningen + stövlarna måste jag ju komma i form ordentligt, haha!



på återseende!


/malle