2014-11-27
 22:58:59

STOLT, JAPP!

För att, för att, jag klarade ALLA FYRA TENTOR! jag är så jävla glad, och så sjukt stolt över mig själv, JAPP! jag har aldrig varit någon som skyltar med några betyg, och mina betyg är inget att skylta med på andra sätt än för mig själv, JAG ÄR SÅ GLAD.
Mitt mål är alltid att klara kurserna och nöjer mig utmärkt med ett E, allt annat är bara en stor bonus och gör mig såklart glad!
 
hela jävla betyg skalan fick jag med mig också, förutom F!!!!!

A på projektarbetet i Bygglogistik, B i Miljö och arbetsvetenskap, C i Byggprocessen, D på tentan i Bygglogistik och riskhantering och E på Mattetentan. (Samt Pi två grupprojekt)   känns riktigt jävla bra, jag är verkligen glad!
 
idag hade vi även  dugga i BIM- kursen, frivillig för bonuspoäng på tentan i januari. klarade alla upg och får 5% bonus!!! 
 
Det går bra nu helt enkelt!
 
Bakade rejält med lussebullar i måndags, =D
 
/ M
 
 
2014-11-22
 00:35:53

B

tenta rättarna jobbar ju absolut inte på ackord! 
2 resultat av 4. Matten som jag klarade, och miljö och arbetsvetenskap som jag fick ett B på, tjohoooo! jag vill ha de andrea resultaten ocksååå. 
 
sluta rökandet rullar! lite fusk förra helgen men det känns lugnt, jag är bestämd. det häär kommer funka!
 
för övrigt så är jag så glad att jag har denna prick i mitt liv. gick igenom bilder från dag 1 idag. så mycket kärlek <3 
 
/m
 
 
2014-11-20
 23:58:14

<3

 
2014-11-10
 21:14:20

det är dags!!

hallå!
 
nu är andra årets första tenta period över, och jag provade något nytt! Eller rättare sagt, jag lyckades prova på något jag aldrig lyckats med tidigare, nämnligen att börja plugga i tid.
Det har varit en tuff period, vi har läst tre kurser-  haft tre grupparbeten och tre tentor, dessutom har jag skrivit en omtenta. 
Nu hoppas jag att allt mitt hårda jobb ger resultat. Men det känns bra att jag klarade av det, att skriva tentorna, att ha haft diciplinen att sitta och plugga och samtidgit mått bra. japp, det är bra. 
 
det här började jag skriva för mer än en vecka sen men glömt skriva klart det, jag kan börja med att tala om att den jävligaste tentan klarade jag, omtentan! SÅ JÄVLA GLAD!! (4e gången gillt) äntligen av med matteanalysen!! =D
 
så nu väntar jag på de resterande 3 resultaten, men det va matten jag va mest osäker på så jag hoppas hoppas hoppas att det går som det kändes att de gick på de andra tentorna, tjoho. 
 
och A fick vi på ena grupparbetet. det är skönt när det går bra!
 
I fredags firade vi Hannas födelsedag och det var maskerad dags! Jag tror jag har sagt i 4 år att jag ska klä ut mig till SKURT som aldrig blivit av, men nu blev det äntligen av, tjoohooo! 
 
/m