2008-09-07
 23:11:26

en annan del av Ayia Napa

fredagseftermiddagen begav vi oss till Arlanda efter att ha tagit en snabbis förbi donken..
"Bye Bye Ugly Guy" löd texten på min tröja, så den fick vi visa upp några gånger..
cigg, snus & M&Ms blev det i arlanda shoppen,  sen var det flygresan på 4 timmar.
väl landat på cypern var värmen enorm men det var bara att le och se glad ut med en cigg i munnen, när bussen svängde ut på vägen trodde jag först att han sävngde ut på fel sida av vägen, men en lampa började sedan lysa och "Aha, det är vänster trafik på cypern" den där "fel sida av vägen"- känslan höll dock i sig resten av veckan..vi kom väl fram till hotellet vid 1 eller något sånt, efter all värme och tjaffs tog vi ett dopp i klamydia poolen och satte oss på balkongen o lyssnade på musik.

dag nr 1. Lördag, bestod av Nissi Beach vart vi resten av veckan hängde varje dag,  glassade på våra madrasser vi fick i arlanda tax-free och bara hade det gott med en drink + cigg. Jag tror att det var redan första dagen vi bestämde oss för att köra parashooting (stavas hur..) iaf sånhär fallskärmsgreja efter båt.. vilket var sjukt härligt =D
på kvällen blev det middag och vi satt på balkongen en låång stund, skickade flaskpost till våra grannar som sen kom ner på förfest, kulijul. Vi körde sen våran premiärutgång som började på Grabbarna grus, vad kan jag säga.. vi va inte där allt för länge första kvällen, hahaha..
veckan fortsatte väl i liknande takt, vi förade på balkongen och skrålade semesterns låt (för våran del) "har du hört att killen är CP, värsta stört han, killen är helt skeeev".. som sagt, veckans låt. haha! Ringa London fick vi göra allt för ofta, men man blir väl inte förvånad, så kan det gå när inte haspen är på!
vi brukade även kela med våran sambo Berit om nätterna, en jättestor kackerlacka som mot slutet av veckan dog under min sko,, men myrboet vi hade i våran säng vart överlyckligt och dom festade loss ordentligt på Berits kropp!
på Tisdagen hade vi anmält oss till någon anordnad fest, eller barrunda, så vi var väl på 5 olika barer  och ja, det gick bara mer utför för varje bar, Carro & Jag  försökte ragga på varsin reseledare men fick båda största dissen, vilket sved mer än brännan... hahaha!
Favoritdrinken var "fittan Brinner"
på nätterna minimerade vi risken för att bli våldtäktsmän..


massor av bilder på Facebook, kolla in dom =D får berätta om resten eftersom,, allt på en gång funkar inte!




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: