2006-12-22
 20:54:55

> 10 - tvåsiffrigt

jobbat hela dagen idag.. eller ja, dagen började ju rätt  så kul :P haha!
igårkväll, hur som, efter jobbet, när jag trodde allt hopp var ute, slutade det iaf med att jag åkte till E. Kände mig toffligare än vanligt, men eftersom att jag visste att det var den enda kvällen jag kunde ses denhär  veckan..  så jag kände mig litetvungen. hihi.
kollade någon film och somnade i soffan,, jobbigt läge, men iaf! Fick mina pengar som han var skyldig mig, vilekt var huvudsaken! eller, va det verkligen det? HAHA.. jadu. en del iaf.
vaknade imorse när E skulle upp,  uhuhuh. men men, jag fortsatte sussa sött, gick upp o möttes av Lillkillen som kollade på tv, när jag stod i hallen och rotade i väskan ringde det på dörren. HAHA! och där stod "ordförandet i föreningen" som ville prata med kilalrna i huset om soporna.. HAHA, och där stod jag som ett fån o fick lyssna på deras dåliga sätt att ta hand om sina sopor på.. och att JAG skulle prata med dom om det, jaha, vilken ÄRA. :P men men,

hahaha. åkte till haninge för att handla mina sista julklappar, och julklappen till mig SJÄLV, men näe., inte fick jag göra det. kön va så lång att jag höll på att missa bussen, och inte äns hann jag köpa den =/ tråkigt.
mamma skulle åka förbi haninge imrogon, så hon skulle handla den åt mig, jippi. :D får den till julafton iaf :) nu är cg påväg till A. jag är avis. hihihi. <3

jobb imorgon också. VI HÖRS!  <3



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: